torsdag 7 juli 2016

Skam den som ger sig

Det har varit en hektisk vår och försommar.


Final och klimax blev förberedelser och firande av dotter som gick ur nian och son som tog studenten.
Oj, vad det har fixats och festats!
Det har letats, inhandlats och strukits kläder till avslutningsmiddag och bal, examen och studentdag. Presenter, pynt, tårtor, mat och blommor har ordnats. Skjuts både hit och dit och alla tider på dygnet har genomförts. Hår har klippts, fönats och plattats och foton fotats.


Det har varit alldeles fantastiskt kul!



 Klokt nog planerade vi in flykten till Spanien ganska direkt efter skolavslutning och student. Det blev ett abrupt men otroligt skönt avbrott och nu har vi hunnit återhämta oss och livet har så smått börjat återgå till det normala. Märkligt känns det dock, att vi har en ung man i huset som inte vet vad han ska göra i höst. Men en ljusnande framtid lurar säkert runt hörnet.

Min idé att blogga har fått stryka på foten. Men skam den som ger sig! Nu tänker jag göra ett nytt försök. Två gånger har vi hunnit vara i Villamartin och Orihuela Costa sedan sist jag skrev.
I maj åkte jag och mannen ner med mamsen och nu senast var hela familjen och goaste vännerna med. Det kan vara värt att återuppleva med text och bild. Fortsättning följer alltså.
Men nu fotboll. Frankrike eller Tyskland? Det är frågan det :-)

2 kommentarer:

  1. Jamen hej! Där är du! Förstår att det har varit mycket att stå i. Vila upp er nu.

    SvaraRadera
  2. Ja hejsan! Som gumman i lådan dyker man upp igen! Kul att höra av just dig, Emma, Sol som sol :-)

    SvaraRadera