onsdag 13 juli 2016

Blod, svett och fartdårar



Vad hittar man på om man måste ta en paus från sol och bad? Även de mest hängivna soldyrkare bör vila från gassande sol ibland. Det kan ju också vara så att man inte har något val.

En sådan grådag kan man passa på att dra iväg med vinnarskallarna till Orihuela Costa Go Karts!

Naturligtvis måste man förbereda sig in i minsta detalj.


Hår ska stylas.

Nerver ska hållas i schack.

Publik ska sättas på plats.

Vinnarskallar ska förpackas.











Tungor ska hållas rätt i mun och tummar i luften



Sen är det bara att trampa plattan i mattan och låta fighten börja.

En hel del adrenalin senare och när loppet är kört...


...ska det analyseras och diskuteras. Kurvor och omkörningar ska dissekeras. Det ska jublas och gratuleras och klappas om.













När sen summan av kardemumman är uträknad, så blir resultatet att Go Karts är en perfekt och fartfylld aktivitet för vinnarskallar som varken räds lite blodsmak, svett eller tårar.








2 kommentarer:

  1. Var det förloraren som satt där och hängde med huvudet i högra hörnet? Och alla vet ju att bilsport och skönheter hör ihop, tummen upp för det! Fast jag hade ännu hellre sett tuminnehavaren stå på prispallen, som Nr 1 dessutom. Nästa gång?

    SvaraRadera
  2. Ja, det är förloraren som hänger med huvudet. Mest för bildens skull ;-) Hon hade lika roligt som de övriga men tyckte det var oerhört orättvist att hon var tvungen att köra en juniorbil eftersom hon är under 16 år. Men nästa gång så... och då tänker inte jag agera fotograf heller :-)

    SvaraRadera