fredag 15 juli 2016

Lagom är väl bäst


Dagen som var vännernas sista innan hemresa, utvecklade sig inte riktigt som planerat. Den var tänkt att ägnas åt brännan. Nåja, enligt väninnans kära mor tar solen bäst bakom molnen (sant i och för sig) och ännu brunare blir man, enligt samma kloka kvinna, om det dessutom blåser. Vi lät oss alltså icke nedslås utan begav oss hoppfulla ut i soldiset och blåsten. 

Vi tog oss en promenad efter La Mata och förfriskningar vid strandpromenaden inne i Torrevieja. Fortfarande vid hyfsat gott mod konstaterade vi att mer solbrända än så här var det nog inte meningen att någon av oss skulle bli. Kanske lika bra det. Man ska ju vara försiktig och njuta lagom av solens förrädiska strålar.  














3 kommentarer:

  1. Svar
    1. Tack, Emma! Visst är de fina; familjen, vännerna och kulissen :-)

      Radera
  2. Roligt att hitta en ny blogg från Torrevieja! Ni verkar ha kommit lite längre i era planer med något eget i solen än vad vi har. Jag tänker att det blir när jag blir stor :) Har spanat en del på Villa Martin, maken gillar golfbanorna runtomkring. Så länge åker vi dit på semester så ofta vi kan. Ska dit nu på höstlovet och längtar såååå!
    Vi bor i Västerås så vi har bara en timme till Arlanda. Såg att ni bilade från Umeå och ner. Har bott i både Umeå och Lycksele, det är en bit att åka :) Men det är det värt för att komma till värmen!
    Kolla gärna in mina Spanieninlägg på bloggen:)
    Allt gott till dig! /Linda

    SvaraRadera