söndag 13 mars 2016

Påpälsat



Kvällen då vi spanade in marinan och piren inne i Torrevieja var det blåsigt och vi rätt påpälsade. Kanske hade vi dock klätt oss lite väl varmt för den långa promenaden på piren. Här flanerade unga som gamla och vi blev även omsprungna av en och annan joggare. Under piren fiskades det till Torreviejas alla lösdrivande katters belåtenhet :-)
Lina hittade en pälsprydd liten kompis som hon hade svårt att slita sig ifrån.Vi blev tvungna att locka med att hon, Lina alltså, skulle få äta på favoritstället  "The Stone Grill".

The Stone Grill i La Fuente, Villamartin, rekommenderas alla hungriga som gillar att själva bestämma hur de vill ha köttet. Stämningen på stället är alltid på topp och servicen kanon.
Efter helt renslickade grillstenar avslutade vi denna obligatoriska grillkväll med goda drinkar i glad och avslappnad miljö.


2 kommentarer:

  1. Den där drinken såg mumsig ut!

    Och katten... Jag förstår att hon hade svårt att släppa taget om den.

    Det där med grillsten har vi sagt att vi också ska prova på. Ser roligt ut. Och gott.

    SvaraRadera
  2. Självklart, Emma ska ni prova grillsten! Går knappast att få köttet mer nygrillat än så :-)By the way så var vårt skafferi välfyllt när vi lämnade Villamartin denna gång ;-)

    SvaraRadera